Форшмак. Краб
Форшмак. Креветки
Форшмак. Морський коктейль
Форшмак. Гребінець
Форшмак. Креветки
Форшмак. Мідії
Форшмак. Стейк із лосося
Наша ведуча Аня Юнак придбала найсвіжіший стейк із лосося для того, аби приготувати з нього справжній шедевр. Навчатиме її кулінарної майстерності друг, шеф-кухар ресторану «PASHA Уфук Тюркмен». Він підготував справжній сюрприз – салат із сьомги та авокадо за особливим рецептом.
Форшмак. Тріска
Наша ведуча Аня Юнак готувала разом з шеф-кухарем ресторану «МонАмі» Артемом Радучічем чорну тріску в оливковій олії. Для цього вона обирала найсвіжішу рибку на місцевому ринку. Про всі кулінарні тонкощі ви дізнаєтесь у нашій програмі.
Форшмак. Устриці
Наша ведуча Аня Юнак вирішила подивувати своїх шанувальників справжнім делікатесом. У цьому їй допоміг шеф-кухар ресторану Not Only Fish Олександр Амфімов. Він приготував із найсвіжіших устриць, що придбала Аня, одразу три страви. Які? Дивіться у програмі.
Форшмак. Уха
Незвичним рецептом найсмачнішої ухи з нашою ведучою Анею Юнак поділився шеф-кухар ресторану «Дельта Дніпра» Анатолій Франко. Найсвіжішу рибку для страви ведуча обирала та купувала самостійно і, як завжди, розповіла про все глядачам.
Форшмак. Судак з овочами
Наша ведуча Аня Юнак придбала судака для того, аби її друг та шеф-кухар ресторану «Веранда на Дніпрі» Сергій Башинський навчив готувати запечену рибу з овочами. Що з того вийшло – дивіться у нашій програмі.
Форшмак. Одеса. Риф. Тунець
Наша ведуча Аня Юнак побувала в Одесі, аби купити найсвіжішу рибу після вилову. Із тунця вона разом з шеф-кухарем ресторану «Риф» приготувала ну дуже смачний тартар
Форшмак. Раки
На цей раз наша Ведуча Аня Юнак поїхала у пошуках свіжої риби до Херсона. Там її зустрів шеф-кухар ресторану «Дельта Дніпра» Анатолій Франко і навчив готувати смажених раків.
Форшмак. Лобстер
Наша ведуча Аня Юнак вирішила здивувати глядачів неперевершеним делікатесом і придбала омара. Навчатиме її кулінарної майстерності шеф-кухар ресторану Guramma Italiana Віктор Тимчишин. На глядачів чекав справжній сюрприз – лобстер у часниковому маслі та салат із манго.
Форшмак. Котлети зі щуки
Наша ведуча Аня Юнак побувала в Херсоні, аби купити найсвіжішу рибу після вилову. На цей раз вона разом із шеф-кухарем пабу «Джон Говард» приготувала ну дуже смачну страву.
Форшмак. Запечена форель
Наша ведуча Аня Юнак завітала на гостину до шеф-кухаря ресторану «Барви» Сергія Байсаревича. Саме там зі свіжої форелі готували копчену рибку. Як це було, дивіться у нашій програмі.
Форшмак. Фарширована риба в Одесі
Наша ведуча Аня Юнак побувала в Одесі, аби купити найсвіжішу рибу після вилову. На цей раз вона разом з шеф-кухарем ресторану «Фарширована риба» приготувала ну дуже смачний форшмак.
Форшмак. Тюлечка. Олександрівський
Наша ведуча Аня Юнак побувала в Одесі, аби купити найсвіжішу рибу після вилову. Із тюлечки вона і шеф-кухар ресторану «Олександрівський» приготували ну дуже ніжні биточки.
Форшмак. Смажений судак
Найсвіжішого судака придбала наша ведуча Аня Юнак, аби обсмажити його у маку та подати на яблучному пюре з овочевим тальоліні і мускатним горіхом. Майстерністю приготування з Анею ділився шеф-кухар ресторану «Чорноморка» Микола Люлько.
Форшмак. Сом на вугіллі
Наша ведуча Аня Юнак відправилась у місто, де ресторани цінують за незвичність у всьому – оригінальному оформленні, подачі і, звісно, смакові страв. У львівському ресторанному закладі «Панорама» шеф-кухар Максим Литовченко здивував своїм кулінарним талантом і приготував філе сома на вугіллі.
Форшмак. Щука. Львів
Наша ведуча Аня Юнак вирішила познайомитись з майстерністю кулінарів міста Лева. На цей раз їй пощастило повчитись у шеф-кухаря ресторану Zwin Юрія Касияна. Він готував для наших глядачів надзвичайно смачну щуку за оригінальним рецептом.
Форшмак. Попкорн з коропа
Аня Юнак познайомилась із шеф-кухарем ресторану «Чумацький шлях». Для того, аби правильно приготувати смакоту з коропа: попкорн та каре, ведуча уважно дослухалась професійних порад шеф-кухаря Юрія Фролова. Як їй це вдалось – дивіться у програмі.
Форшмак. Запечена Камбала
Наша ведуча Аня Юнак знову вивчає нові рецепти. На цей раз допомагає їй шеф-кухар ресторану Queen Country Club Сергій Юрчишин. Для готування Аня придбала найсвіжішу камбалу, і кухар показав, як запекти рибку у справжній дров’яній печі.
Форшмак. Дорадо з авокадо
Наша ведуча Аня Юнак знайшла дорадо – незвичну рибу для українського ринку. Саме з її філе шеф-кухар ресторану City beach Club Владислав Міцкевич показав, як приготувати неймовірну страву.