Replay - Форшмак
Replay - Форшмак. Краб

Форшмак. Краб

Replay - Форшмак. Креветки

Форшмак. Креветки

Replay - Форшмак. Морський коктейль

Форшмак. Морський коктейль

Replay - Форшмак. Гребінець

Форшмак. Гребінець

Replay - Форшмак. Креветки

Форшмак. Креветки

Replay - Форшмак. Мідії

Форшмак. Мідії

Replay - Форшмак. Стейк із лосося

Форшмак. Стейк із лосося

Наша ведуча Аня Юнак придбала найсвіжіший стейк із лосося для того, аби приготувати з нього справжній шедевр. Навчатиме її кулінарної майстерності друг, шеф-кухар ресторану «PASHA Уфук Тюркмен». Він підготував справжній сюрприз – салат із сьомги та авокадо за особливим рецептом.

Replay - Форшмак. Тріска

Форшмак. Тріска

Наша ведуча Аня Юнак готувала разом з шеф-кухарем ресторану «МонАмі» Артемом Радучічем чорну тріску в оливковій олії. Для цього вона обирала найсвіжішу рибку на місцевому ринку. Про всі кулінарні тонкощі ви дізнаєтесь у нашій програмі.

Replay - Форшмак. Устриці

Форшмак. Устриці

Наша ведуча Аня Юнак вирішила подивувати своїх шанувальників справжнім делікатесом. У цьому їй допоміг шеф-кухар ресторану Not Only Fish Олександр Амфімов. Він приготував із найсвіжіших устриць, що придбала Аня, одразу три страви. Які? Дивіться у програмі.

Replay - Форшмак. Уха

Форшмак. Уха

Незвичним рецептом найсмачнішої ухи з нашою ведучою Анею Юнак поділився шеф-кухар ресторану «Дельта Дніпра» Анатолій Франко. Найсвіжішу рибку для страви ведуча обирала та купувала самостійно і, як завжди, розповіла про все глядачам.

Replay - Форшмак. Судак з овочами

Форшмак. Судак з овочами

Наша ведуча Аня Юнак придбала судака для того, аби її друг та шеф-кухар ресторану «Веранда на Дніпрі» Сергій Башинський навчив готувати запечену рибу з овочами. Що з того вийшло – дивіться у нашій програмі.

Replay - Форшмак. Одеса. Риф. Тунець

Форшмак. Одеса. Риф. Тунець

Наша ведуча Аня Юнак побувала в Одесі, аби купити найсвіжішу рибу після вилову. Із тунця вона разом з шеф-кухарем ресторану «Риф» приготувала ну дуже смачний тартар

Replay - Форшмак. Раки

Форшмак. Раки

На цей раз наша Ведуча Аня Юнак поїхала у пошуках свіжої риби до Херсона. Там її зустрів шеф-кухар ресторану «Дельта Дніпра» Анатолій Франко і навчив готувати смажених раків.

Replay - Форшмак. Лобстер

Форшмак. Лобстер

Наша ведуча Аня Юнак вирішила здивувати глядачів неперевершеним делікатесом і придбала омара. Навчатиме її кулінарної майстерності шеф-кухар ресторану Guramma Italiana Віктор Тимчишин. На глядачів чекав справжній сюрприз – лобстер у часниковому маслі та салат із манго.

Replay - Форшмак. Котлети зі щуки

Форшмак. Котлети зі щуки

Наша ведуча Аня Юнак побувала в Херсоні, аби купити найсвіжішу рибу після вилову. На цей раз вона разом із шеф-кухарем пабу «Джон Говард» приготувала ну дуже смачну страву.

Replay - Форшмак. Запечена форель

Форшмак. Запечена форель

Наша ведуча Аня Юнак завітала на гостину до шеф-кухаря ресторану «Барви» Сергія Байсаревича. Саме там зі свіжої форелі готували копчену рибку. Як це було, дивіться у нашій програмі.

Replay - Форшмак. Фарширована риба в Одесі

Форшмак. Фарширована риба в Одесі

Наша ведуча Аня Юнак побувала в Одесі, аби купити найсвіжішу рибу після вилову. На цей раз вона разом з шеф-кухарем ресторану «Фарширована риба» приготувала ну дуже смачний форшмак.

Replay - Форшмак. Тюлечка. Олександрівський

Форшмак. Тюлечка. Олександрівський

Наша ведуча Аня Юнак побувала в Одесі, аби купити найсвіжішу рибу після вилову. Із тюлечки вона і шеф-кухар ресторану «Олександрівський» приготували ну дуже ніжні биточки.

Replay - Форшмак. Смажений судак

Форшмак. Смажений судак

Найсвіжішого судака придбала наша ведуча Аня Юнак, аби обсмажити його у маку та подати на яблучному пюре з овочевим тальоліні і мускатним горіхом. Майстерністю приготування з Анею ділився шеф-кухар ресторану «Чорноморка» Микола Люлько.

Replay - Форшмак. Сом на вугіллі

Форшмак. Сом на вугіллі

Наша ведуча Аня Юнак відправилась у місто, де ресторани цінують за незвичність у всьому – оригінальному оформленні, подачі і, звісно, смакові страв. У львівському ресторанному закладі «Панорама» шеф-кухар Максим Литовченко здивував своїм кулінарним талантом і приготував філе сома на вугіллі.

Replay - Форшмак. Щука. Львів

Форшмак. Щука. Львів

Наша ведуча Аня Юнак вирішила познайомитись з майстерністю кулінарів міста Лева. На цей раз їй пощастило повчитись у шеф-кухаря ресторану Zwin Юрія Касияна. Він готував для наших глядачів надзвичайно смачну щуку за оригінальним рецептом.

Replay - Форшмак. Попкорн з коропа

Форшмак. Попкорн з коропа

Аня Юнак познайомилась із шеф-кухарем ресторану «Чумацький шлях». Для того, аби правильно приготувати смакоту з коропа: попкорн та каре, ведуча уважно дослухалась професійних порад шеф-кухаря Юрія Фролова. Як їй це вдалось – дивіться у програмі.

Replay - Форшмак. Запечена Камбала

Форшмак. Запечена Камбала

Наша ведуча Аня Юнак знову вивчає нові рецепти. На цей раз допомагає їй шеф-кухар ресторану Queen Country Club Сергій Юрчишин. Для готування Аня придбала найсвіжішу камбалу, і кухар показав, як запекти рибку у справжній дров’яній печі.

Replay - Форшмак. Дорадо з авокадо

Форшмак. Дорадо з авокадо

Наша ведуча Аня Юнак знайшла дорадо – незвичну рибу для українського ринку. Саме з її філе шеф-кухар ресторану City beach Club Владислав Міцкевич показав, як приготувати неймовірну страву.

Replay - Форшмак

Шеф-кулінарія, 2019

...
0 хвилин
У програмі «Форшмак» ведуча Аня Юнак розповість про найкращі місця продажу свіжої риби та секрети її вибору. Ну а далі - разом із шеф-кухарем популярного ресторану вони приготують неймовірно смачну рибну страву на його кухні за приємною, дружньою бесідою. У підсумку ви з легкістю зможете відтворити цю смакоту на власній кухні.

Доступні платформи:

... Windows