

Easy cooking show 26 - Равіолі з сиром
Наш ведучий Євген Харченко просто неба готує смакоту з італійським акцентом. Равіолі із сиром вийшли надзвичайно ніжними і незвичними. Якщо плануєте здивувати гостей цікавою стравою – дивіться уважно нашу програму.

Easy cooking show 18 - М’ясо в казані
Наш ведучий Дмитро Петровський покаже, як приготувати всіма улюблений шашлик, використовуючи для цього не шампури, а казан. Результат приголомшить найвибагливіших, обов’язково спробуйте.

Easy cooking show 04 - Окунь. Гідропарк
Наш ведучий Євген Харченко просто неба готує смакоту з італійським акцентом. Равіолі із сиром вийшли надзвичайно ніжними і незвичними. Якщо плануєте здивувати гостей цікавою стравою – дивіться уважно нашу програму.

Easy cooking show 03 - Курча табака
Євген Харченко приготує на відкритому вогнищі справжню смакоту для тих, хто цінує м’ясо птиці. Курча табака – дуже проста та надзвичайно ситна страва.

Easy cooking show 02 - Деруни
Кремзлики, тарчаники, бараболяники, і це ще не всі назви українських дерунів, які є улюбленою стравою й інших народів. Існують сотні різноманітних варіацій цих золотавих млинчиків, але наш ведучий Дмитро Петровський на природі приготує картопляні – за класичним рецептом.

Eаsy cooking show 01 - Грибна юшка
Густу та запашну грибну юшку з вершками наш ведучий Дмитро Петровський приготує на ваших очах просто зараз. Насолоджуйтесь кулінарним мистецтвом на природі разом з нами.

Easy cooking show 16 - Аджапсандалі
Наш ведучий Євген Харченко приготує на відкритому вогнищі кавказьку страву аджапсандалі. Овочі із зеленню та спеціями – надзвичайно смачно!

Easy cooking show 15 - Форель в беконі
Наш ведучий Євген Харченко приготує на відкритому вогнищі форель, запечену в беконі! Не пропустіть рецепт справжнього кулінарного шедевра.

Easy cooking show 14 - Свинина в кисло-солодкому соусі
Наш ведучий Євген Харченко приготує на відкритому вогнищі для справжніх шанувальників української кухні незвичну, але дуже смачну страву – смажену свинину в кисло-солодкому соусі. Не пропустіть можливість насолодитись красою природи та дізнатись цікавий рецепт.
